Bokserice 

Ručno izrađene kožne bokserice?
Leather Box Shoes Niska i visoka Unisex za žene i muškarce. Online trgovina za bokserice. Besplatna dostava diljem svijeta. Bokserice

VIRTUOS INDUSTRIJA, LLC
REGISTRIRAN NA FLORIDI, SAD

Upotrebom ove web stranice za boksačke opreme i/ili registriranjem s www.virtuosboxing.comprihvaćate i pristajete na prakse opisane u ovim pravilima o privatnosti. U ovoj se izjavi navode Virtuos-ova pravila o zaštiti podataka za informacije koje nam pružite prilikom korištenja ove internetske trgovine za boks opremu ("website").

Vaša privatnost i sigurnost vrlo su nam važni i nastojimo osigurati da se svi osobni podaci koje prikupimo uvijek održavaju, koriste i prenose u skladu s pravilima o zaštiti podataka Floride, uključujući zakon o zaštiti informacija na Floridi. Naši pružatelji usluga plaćanja su kompatibilan s razinama 1 PCI DSS. Sve kartice podaci se prenose sigurno PayPal i nema kartice podataka održava virtuos.

Ova pravila o privatnosti primjenjuju se od 1 siječanj, 2017 za sve korištenje kutija Gear Online Shop web stranice nakon tog datuma. Virtuos može povremeno izmijeniti ova pravila o privatnosti kako bi odražavala sve promjene u našim praksama prikupljanja i otkrivanja podataka ili regulatornim zahtjevima. Sve promjene će automatski biti učinkovite kada se objavljuje na web stranici za boks opremu online shop .

Prikupljeni podaci i metode prikupljanja podataka
Možete vidjeti i izmijeniti svoje osobne podatke koje nas drže prijavom na svoj račun. Također nam se možete obratiti izravno da biste naučili te informacije. Vaša adresa e-pošte i lozinka potrebni su za prikaz ili uređivanje osobnih podataka na internetu. Vi ste odgovorni za čuvanje svoje virtuos kutija opreme online shop lozinka povjerljivo.

Slanje informacija putem interneta nikada nije potpuno osigurano. Mi činimo sve što je u našoj moći da zaštitimo Vaše osobne podatke, međutim, ne možemo jamčiti sigurnost vaših podataka.

Informacije koje prikupljamo ovise o aktivnostima koje izvršite na našoj web stranici boksačke opreme. Možemo prikupiti sljedeće informacije:
• Podaci za kontakt, npr. ime, adresa, telefonski broj i adresa e-pošte
• Informacije o boksačkim proizvodima koje ste kupili
• Informacije o nedavnoj internetskoj aktivnosti, povezane s transakcijama čak i ako nisu dovršene
• Informacije o kupnji, kao što su detalji o kreditnoj kartici
• Navigacija i klik – tok podataka, vrijeme i trajanje vašeg posjeta, boksački proizvodi pregledani ili pretraživali, predmeti za boks opremu u košarici, napuštanje košarice i informacije iz kolačića ili web-signala.

Od vas dobivamo informacije kada pružite osobne podatke (tj. prilikom stavljanja boksačke opreme ili naloga za boksačku cipelu ili traženja kataloga). Podatke prikupljamo i automatski dok upotrebljavate web-mjesto ili treće strane.

Kolačiće
Kako bismo poboljšali vaše iskustvo s nama, web-mjesto opreme za kutije koristi kolačiće i web-signale. Kolačić je dio podataka koji naš okvir Online Shop web stranica automatski prenosi na tvrdom disku vašeg računala ili mobilnog uređaja kada pristupite okvir web stranice i koristi se za:
• Pristupite pohranjene informacije kada se prijavite
• Prenijeti informacije s stranice na stranicu naše web stranice
• Box opreme trgovine postavke i kutija opreme stavke u vašem virtuos boks košarica za kupovinu
• Identificirajte Jeste li posjetili web-lokaciju naše kutije opreme prije
• Pratiti broj posjeta koje ste napravili na našoj web stranici boksačke opreme, gdje pregledavate i koju ste opremu za boks kupili i da vam ponudimo prilagođeni sadržaj.

Mogućnosti preglednika omogućuju vam da onemogućite kolačiće. Imajte na umu da ako odlučite onemogućiti kolačiće, možda nećete moći pristupiti svim uslugama na našem mjestu boksačke opreme. Nastavkom korištenja web stranice prihvaćate našu upotrebu kolačića na našim boksačkim stranicama. Web-svjetionici rade na sličan način za kolačiće i omogućuju nam da nadziremo ponašanje naših korisnika web-mjesta za boks opremu .

Sljedeći podaci mogu se automatski prikupljati svaki put kada posjetite web-mjesto za boks opremu bez obzira na to jeste li prijavljeni: informacije o računalu i vezi, informacije o pregledniku, operativni sustav i detalji platforme i vrijeme Pristup. Možemo koristiti IP adresu da vas identificiramo i prikupimo opsežne demografske informacije o vama, koje ćemo koristiti za pomoć u otkrivanju prijevara, kako bismo pomogli u otkrivanju problema, administriranje web stranice boksačke opreme i u marketinške svrhe.

Ako ste nam dali adresu e-pošte, mi ćemo biti u mogućnosti povezati ovu e-mail adresu natrag na svoju prethodnu boksačku opremu online shop pregledavanja i kupnje iskustava. Ako se prijavite, moći ćemo povezati vaš zapisnik s adresama za naplatu, adresama isporuke i detaljima plaćanja. Da bismo spriječili i otkrili prijevaru, također možemo dobiti podatke o vašoj kreditnoj povijesti od kreditnih referentnih agencija.

Za što se koriste vaše informacije?
Glavne svrhe za koje prikupljamo i pohranjujemo vaše osobne podatke su sljedeće:
• Boksački oprema Orboksačke cipele za obradu narudžbe
• Dostava proizvoda za boksačku opremu
• Autorizacija plaćanja i naplata
• Promicanje naše online trgovine ponude i boksačke opreme proizvoda
• Poboljšanje web stranice i naše usluge za vas

Kontaktirat ćemo vas s marketinškim informacijama ako je relevantno ako ste se odlučili za primanje takvih komunikacija. Registriranjem na našim stranicama pristajete na dodavanje vaših detalja na našu e-poštu i poštanske (uključujući katalog) popis raspodjele ako niste prethodno isključili. Možete isključiti naše komunikacije u bilo kojem trenutku, iako može potrajati kratko vrijeme da sve promjene postanu učinkovite. Prijavom ćete dati pristup mogućnostima računa gdje možete ažurirati svoje detalje.

Korištenje vaših informacija od strane trećih osoba
Nećemo prodavati vaše osobne podatke trećim stranama. Međutim, dijelimo podatke o korisniku i pregledavanju s trećim stranama kako je opisano u nastavku. Kupnjom na web stranici, pristajete na Virtuos dijeljenje vaših osobnih podataka s trećim stranama kako je potrebno za obradu vaše boksačke opreme ili narudžbe boksačke cipele, na primjer, bankama, tvrtkama i prijevoznicima kreditne kartice. Ove pažljivo odabrane treće strane mogu biti u državama i zemljama izvan Floride i sad-a.

Možemo osnovati ugovore s drugim tvrtkama kako bismo pružili određene usluge, uključujući obradu kreditnih kartica, otpremu, ime i adresu, profiliranje upravljanja bazom podataka i segmentaciju, upravljanje tržištem i promocije. Tim tvrtkama pružamo samo informacije koje su im potrebne za obavljanje svojih usluga. Ta su poduzeća zabranjena ugovorom od korištenja tih informacija u vlastite marketinške svrhe ili od dijeljenja tih informacija s bilo kime osim Virtuosa.

Za zaštitu od prijevarnih korištenja kreditnih kartica, izvršavamo sigurnosne provjere na boksačkoj opremi ili narudžbama bokserske cipele. Oni mogu uzeti različite oblike i mogu uključivati kontaktiranje telefonom prije obrade vašeg boksačkog naloga.

Virtuos može otkriti vaše osobne podatke ako je to potrebno kako bi bio u skladu s propisima ili zakonom ili pomoći u provedbi zakona, kako bi se provele odredbe pod kojima trguju s nama, zaštitili naše vlasništvo i druga prava.

Naša web stranica može sadržavati poveznice na web-mjesta trećih strana. Virtuos ne preuzima nikakvu odgovornost za postupke zaštite privatnosti ili sadržaj tih web-mjesta.

Vaši osobni podaci, kao vrijedna imovina tvrtke, također se mogu prenijeti trećoj strani u slučaju da se Virtuos proda, ili u slučaju likvidacije ili administracije. Upotreba vaših osobnih podataka ostat će podložna ovim pravilima o privatnosti.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti, obratite se Virtuos:
SAD: (305) 713-3616
info@virtuosboxing.com
Ili pišite:
Virtuos industrija, LLC
1881 Washington Ave. ste. 8F
Miami Beach, FL 33139


Sati poslovanja:

Ponedjeljak – petak
9 sati – 8pm EST
Subota
9:30am – 3pm EST
Nedjelja
Zatvorena


Posljednji put ažurirano 1st Siječanj 2017

Uvjeti prodaje
Ova stranica (zajedno s dokumentima iz njega) su uvjeti i uvjeti na kojima opskrbljuju bilo koji od proizvoda za boksačku opremu ("proizvodi") navedene na našoj internetskoj stranici www.virtuosboxing.com ("Naša stranica") za vas. Molimo pažljivo pročitajte ove uvjete i uvjete prije nego što naručite bilo koji boksački pribor proizvodi s naše stranice. Naručivanjem bilo koje od naše bokserske opreme proizvoda, pristajete biti vezani ovim uvjetima i uvjetima. Trebali biste ispisati primjerak ovih uvjeta i uvjeta za buduću referencu.

1. INFORMACIJE O NAMA
www.virtuosboxing.com je stranica kojom upravlja Virtuos Industry, LLC ("mi", "nas" ili "naš") i registrirani smo na Floridi, sad-u.

2. KAKO SE FORMIRA UGOVOR IZMEĐU VAS I NAS I VAŠEG STATUSA
2,1 nakon stavljanja boksačke opreme ili naloga za boksačku cipelu, primit ćete poruku e-pošte da smo primili nalog za vašu kutiju. Napominjemo da to ne znači da je vaša boksački uređaj ili narudžba za boksačku cipelu prihvaćena. Vaša boksačka oprema ili naredba boksačke cipele predstavljaju ponudu za kupnju proizvoda. Sve narudžbe su podložni prihvaćanju od strane nas, a mi ćemo potvrditi takvo prihvaćanje na vas slanjem e-maila koji potvrđuje da je proizvod poslan ("Potvrda otpreme"). Ugovor ("ugovor") formirati će se samo kada vam pošaljemo potvrdu otpreme.
2,2 ugovor će se odnositi samo na one boksačke opreme proizvode čiji smo dispečer potvrdili u potvrdi otpreme. Nećemo biti obvezni isporučiti bilo koju drugu boksačku opremu proizvoda, koji su možda bili dio vaše boksačke opreme ili narudžbe boksačke cipele sve dok otpremnike takvih drugih proizvoda nije potvrđeno u zasebnoj potvrdi otpreme.
2,3 postavljanjem naloga za boksačku opremu putem online dućana za kutije, jamčite da: (a) zakonski ste sposobni za sklapanje obvezujućih ugovora; (b) Vi ste "potrošač" (pojedinac koji kupuje boksačku opremu proizvoda izvan tečaja svoje tvrtke ili trgovine); i (c) imate najmanje 18 godina.
3. ISPORUKA
3,1 možete pratiti napredak svoje boksačke opreme ili redoslijed boksa cipela u bilo koje vrijeme pristupajući svoj "moj račun" stranica na našem Box Gear Online Shop web-mjesta.
3,2 naša politika isporuke pruža vam sve informacije koje su vam potrebne u odnosu na isporuku boksačke opreme proizvoda za vas. Naša politika isporuke može se naći na našoj kutiji Gear online shop stranice. Trebali biste pročitati politiku isporuke prije postavljanja narudžbe za boksačku opremu proizvoda. Ako imate bilo kakvih drugih upita, možete se obratiti našem timu za korisnike putem e-maila na info@virtuosboxing.com ili telefonom na (305) 713-3616. Tim je dostupan da vam pomogne između 9 sati – 10pm EST ponedjeljka do petka i 9 sati – 5 PM EST u subotu.
3,3 pažljivo odabirete naše nosače kako bismo osigurali da je vaša boksački uređaj ili narudžba za boksačku cipelu s vama u vremenskim rokovima navedenim u našoj politici isporuke. Dok pokušavamo osigurati da naša boksački pribor proizvodi stignu do vas u skladu s vremenskim rokovima u našoj politici isporuke, ne možemo jamčiti te vremenske rokove i neće biti odgovorni za kašnjenje u ispunjavanju njih.
3,4 kako biste osigurali da vaš proizvod stigne na sigurno, potreban nam je potpis po isporuci proizvoda za boksačku opremu. Uvjerite se da ste vi ili netko kome vjerujete dostupni za potpisivanje proizvoda na datum isporuke. Nakon što ste vi (ili osoba kojoj vjerujete) potpisali za proizvode, više nećemo biti odgovorni za isporuku proizvoda vama.
3,5 vaša lokacija može utjecati na cijenu i vrijeme isporuke boksačke opreme proizvoda za vas. Da biste provjerili procjene vremena isporuke na vašu lokaciju, provjerite našu politiku isporuke.
4. RIZICI I NASLOV
4,1 boks oprema proizvodi će biti na vaš rizik od vremena isporuke.
4,2 vlasništvo nad boksačkom opremom proizvodi će vam proći samo kada primimo potpuno plaćanje svih iznosa koji se isplaćujete u odnosu na proizvode, uključujući troškove isporuke.
5. CIJENA I PLAĆANJE
5,1 cijena naše bokserske opreme proizvodi će biti kao što je citirana na našoj kutiji Gear online shop stranice, i bit će podložna promjenama po našem nahođenju bez prethodne obavijesti.
5,2 u rijetkim slučajevima navedena cijena za proizvod (e) prikazan na našoj stranici možda nije točna. Nastojat ćemo ispraviti svaku takvu pogrešku (e) što je brže moguće i ako ta pogreška nije identificirana, obavijestit će vas o ispravnoj cijeni prije plaćanja. 5,3 te cijene uključuju (ako je primjenjivo) porez na promet, ali isključuju troškove isporuke, koji će biti dodani ukupnom iznosu koji je postavljen na relevantnoj stranici naše internetske trgovine.
5,4 cijene se može promijeniti u bilo kojem trenutku, ali promjene neće utjecati na boksačku opremu ili boksačke narudžbe u odnosu na koje smo vam već poslali potvrdu otpreme.
5,5 naša stranica sadrži niz boksačke opreme proizvodi i uvijek je moguće da, unatoč našim najboljim naporima, neke od boksačke opreme proizvodi navedeni na našim stranicama mogu biti nepravilno cijene. Obično ćemo provjeravati cijene, kao dio naših otpremnih postupaka, tako da, ako je točna cijena proizvoda manja od naše navedene cijene, naplaćujemo niži iznos prilikom otpreme proizvoda na vas. Ako je točna cijena proizvoda viša od cijene navedene na internetskoj trgovini na našoj kutiji, obično ćemo, po vlastitom nahođenju, stupiti u kontakt s vama radi uputa prije otpreme proizvoda ili odbaciti vašu narudžbu i obavijestiti vas o takvom odbijanju.
5,6 nemamo obvezu pružati proizvod vama u netočnoj (nižoj) cijeni, čak i nakon što smo vam poslali potvrdu otpreme, ako je pogreška u određivanju cijena očita i nepogrešiva, a vi ste ga mogli razumno prepoznati kao pogrešnu cijenu.
5,7 ako ne možemo prihvatiti vašu boksačku opremu ili narudžbu boksačke cipele, mi ćemo, po našoj mogućnosti, ili ne deterećiti vašu kreditnu ili debitnu karticu ili vratiti novac koji ste platili u odnosu na tu narudžbu.
5,8 plaćanje za sve proizvode mora biti kreditnom ili debitnom karticom. Prihvaćamo uplatu uz vizu, MasterCard ili Amex. Nećemo vam naplatiti kreditnu ili debitnu karticu dok ne otpremimo vašu boksačku opremu ili narudžbu za boksačku cipelu. Plaćanje za personalizirane ili prilagođene proizvode mora se napraviti prije početka personalizacije ili proizvodnje izgovorenog komada.
5,9 slanjem boksačke opreme ili reda za boksačku cipelu nam putem internetske trgovine na internetu koju predstavljate i jamčite da su podaci o plaćanju koji su navedeni na vašoj narudžbi valjani i točni te da kada vaša narudžba bude prihvaćena i obrađena od strane nas , plaćanje će biti u cijelosti.
5,10 nismo odgovorni za bilo kakve naknade ili druge iznose koje primjenjuje Vaš izdavatelj kartice ili banka zbog naše obrade vaše kreditne/debitne kartice plaćanje u skladu s vašim boksačkim opremom ili boksačkim redoslijedom.
5,11 za platne kartice, svi nositelji kreditnih i debitnih kartica mogu podlijegati autorizaciji i autentikaciji. Ako izdavatelj vaše platne kartice ili naš pružatelj usluga odbije ili ne odobri ili ne potvrdi plaćanje, nećemo biti odgovorni u tim okolnostima za bilo kakvo kašnjenje ili neisporuku u odnosu na proizvod (s) koji imate opremu za boks ili bokserske cipele kao rezultat.
5,12 pružanjem relevantnih informacija nama, izričito nam odobrite da s vremena na vrijeme emitiram ili prikupimo informacije o vama od relevantnih trećih strana, uključujući, ali ne ograničavajući se na vaše ime, adresu, telefonski broj, debitnu ili kreditnu karticu podatke ili kreditne izvještaje, kako bi potvrdili vašu adresu identiteta i isporuke za proizvod (e), provjerili valjanost vaše platne kartice i nabavili ovlaštenja za plaćanja za proizvode.
6. VAŠE PRAVO NA OTKAZIVANJE
6,1 ako se ugovaranje kao potrošač (kao "potrošač" definira u točki 2.3 (b) gore), imate pravo otkazati ugovor za nabavu od $25 USD ili više u bilo kojem trenutku u roku od tri (3) radna dana, počevši od dana nakon što ste primili opremu za kutiju proizvodi . U tom slučaju dobit ćete puni povrat plaćene cijene za proizvode (uključujući izvorne početne troškove isporuke koji podliježu svim uvoznim dužnostima i porezima koje ste platili i za koje nećete primiti povrat novca) u skladu s našim pravilima o vraćanju na točki 7.
6,2 ako želite ostvariti svoje pravo na temelju klauzule 6,1 da biste otkazali ugovor, molimo vratite proizvod (e), uključujući bilo koju dokumentaciju i originalnu ambalažu odmah, u istom stanju u kojem ste ih primili, na Virtuos Industry, LLC kupac Servisni odjel, Virtuos Industry, LLC, 1881 Washington Ave. ste 8F, Miami, FL 33139. Oprema za kutije proizvodi, koji su nam vraćeni prema ovoj klauzuli, trebali bi, za vašu zaštitu, biti osigurani i poslani putem kurira koji se može osigurati.
6,3 Imajte na umu da ćete biti odgovorni za troškove povratka opreme za kutije proizvoda za nas (uključujući, za izbjegavanje sumnje, plaćanje bilo koje uvozne carine i/ili poreza), osim ako smo vam dostavili stavke greškom ili kutija oprema proizvodi su Neispravan. Ako ne vratite proizvode po potrebi, možemo vam naplatiti zbroj koji ne prelazi izravne troškove oporavka opreme za kutije proizvoda.
6,4 morate se brinuti o opremi za boksačku opremu dok su u vašem posjedu. Ako ne budete u skladu s tom obvezom, možemo odbiti prihvatiti vaše otkazivanje na temelju ove klauzule 6 i/ili imati pravo na tužbu protiv vas za naknadu.
6,5 također imajte na umu da nećete imati pravo otkazati ugovor na temelju ove odredbe 6 gdje ste nas zatražili da personaliziramo boksačku opremu proizvoda na vašu boksačku opremu ili nalog za boksačku cipelu ili ako je proizvod na bilo koji način izgovoreni.
6,6 važno je da znate da ništa u ovoj klauzuli 6 ne utječe na vaša prava kao potrošač (kao što je "potrošač" definiran na točki 2.3 (b) iznad). Kao potrošač imate korist od određenih jamstava podrazumijevana u ugovoru. Na primjer, prodaja proizvoda mora biti zadovoljavajuće kvalitete i prikladan za svrhu. Pogledajte stavak 7.2 (b) u nastavku u odnosu na boksačku opremu proizvoda za koje smatrate da su neispravni.
7. PRAVILA O VRAĆANJU
7,1 kako bismo izbjegli sumnju, nudimo samo subvencije ili razmjene u okolnostima utvrđenima u i u skladu s odredbama 6 i 7,2, u protivnom nećemo nuditi nikakve subvencije ili razmjene. Internetska boksačke opreme ili narudžbe boksačke cipele mogu se vratiti (ili razmijeniti) putem adrese odjela za korisničku službu Virtuos (opisana na točki 6,2.
7,2 kada nam vratite proizvod: (a) Budući da ste otkazali ugovor između nas u skladu s prethodno navedenom klauzulom 6., u cijelosti ćemo vratiti cijenu proizvoda (podložno klauzuli 6,3), što je prije moguće obraditi povrat novca i , u svakom slučaju, u roku od 30 dana od dana kada ste primili obavijest o otkazivanju; ili (b) jer tvrdite da je proizvod neispravan, razmotrit ćemo vraćeni proizvod s obzirom, između ostalog, je li i u kojoj mjeri (ako postoji) proizvod istrošen ili korišten i oštećen. Kao dio našeg pregleda, pozvat ćemo vas izravno da raspravimo o proizvodu u pitanju i, ako je potrebno, raspraviti o tome želite li zamijeniti proizvod ili povrat novca. Podložno našem sporazumu da postoji defekt, bit ćete ili vraćeni u cijelosti (uključujući povrat troškova isporuke za slanje stavke vama i trošak koji ste vi nastali u povratku stavke nama) ili će taj proizvod biti zamijenjen. Ako odlučite da ćete biti vraćeni za proizvod, obično ćemo izvršiti povrat novca zbog vas što je prije moguće i, u svakom slučaju u roku od 30 dana od dana kada smo vam potvrdili da imate pravo na povrat za neispravan proizvod. (c) uštedjeti u iznimnim okolnostima, Vraćat ćemo se pomoću iste metode i vratiti cijenu koja je plaćena za vašu kupnju. Da bi se izbjegla sumnja, primatelji poklon-bona imaju pravo na razmjenu samo u odnosu na opremu za boks.
8. NAŠA ODGOVORNOST
8,1 Jamčimo vam da je bilo koji proizvod kupljen od nas kroz naš okvir Gear online shop stranica je od zadovoljavajuće kvalitete i razumno prikladan za sve svrhe za koje su proizvodi boksačke opreme obično isporučene.
8,2 naša odgovornost za gubitke koje patite kao rezultat našeg kršenja ovog sporazuma strogo je ograničena na kupovnu cijenu proizvoda koji ste kupili i bilo koje gubitke, što je predvidljiva posljedica našeg kršenja sporazuma. Gubici su predvidljivi, gdje ih vi i mi možemo razmatrati u vrijeme kada je vaša boksački pribor ili narudžba za boksačke cipele prihvaćena od strane nas.
8,3 ništa u ugovoru ne isključuje ili ograničava na bilo koji način našu odgovornost: (a) za smrt ili osobnu ozljedu prouzročene našim nemarom; (b) u skladu s propisima federalne ili Floride državne zaštite potrošača, osim ako su nas valjano izmijenili u skladu s ovim uvjetima prodaje; (c) za prijevaru ili lažno predstavljanje; ili (d) za bilo koje pitanje za koje bi bilo nezakonito da isključimo ili pokušamo isključiti našu odgovornost.
8,4 nismo odgovorni za gubitke koji se događaju kao nuspojava glavnog gubitka ili štete, uključujući, ali ne ograničavajući se na: (a) gubitak prihoda ili prihoda; (b) gubitak poslovanja; (c) gubitak profita ili ugovora; (d) gubitak očekivane uštede; (e) gubitak podataka; ili (f) gubitak podataka pod uvjetom da ova klauzula 8,4 ne sprečava zahtjeve za gubitak ili štetu na vašoj materijalnoj imovini koja spadaju u uvjete odredbe br. 8,1 ili klauzulu 8,2 ili bilo koje druge tvrdnje za izravni financijski gubitak koji nisu isključeni iz bilo koje kategorije (a) do ( f) uključujući ovu klauzulu 8,4.
9. UVOZNA CARINA
9,1 ako naručite boksačku opremu proizvodi iz naše kutije Gear online shop stranice u USD $ za isporuku izvan SAD-a mogu podlijegati uvoznim carina i porezima koji se naplaćuju kada isporuka dosegne određeno odredište. Vi ćete biti odgovorni za plaćanje svih takvih uvoznih carina i poreza. Napominjemo da nemamo kontrolu nad tim optužbama i ne možemo predvidjeti njihov iznos. Obratite se lokalnom carinskom uredu za dodatne informacije prije stavljanja boksačke opreme ili narudžbe boksačke cipele.
10. PISANA KOMUNIKACIJA
Primjenjivi zakoni zahtijevaju da se neke informacije ili komunikacije koje šaljemo vama trebaju pisati u pisanom obliku. Kada koristite naš okvir Gear online shop stranice, prihvaćate da je komunikacija s nama će biti uglavnom elektronski. Kontaktirat ćemo vas putem e-maila ili ćemo vam pružiti informacije knjiženjem obavijesti na web-mjestu online shop opreme. U ugovorne svrhe pristajete na ta elektronička sredstva komunikacije i prihvaćate da su svi ugovori, obavijesti, informacije i druge komunikacije koje vam pružamo elektronički u skladu s pravnim zahtjevom da se takva komunikacija biti u pisanom obliku. Ovo stanje ne utječe na vaša zakonska prava.
11. NAPOMENE
Sve obavijesti koje ste nam dali moraju se dati virtuos Industry, LLC služba službe za korisnike, virtuos Industry, LLC 1881 Washington Ave. ste 8F, Miami, FL 33139 za pozornost upravitelja Customer Services, ili slanjem slanjem na info@virtuosboxing.com. Možemo vam dati obavijest na e-mail ili poštanskoj adresi koju nam dajete prilikom stavljanja boksačke opreme ili naloga za boksačku cipelu ili na bilo koji od načina navedenih u točki 10. Obavijest će se smatrati primljene i pravilno poslužene odmah kada je objavljena na našoj kutiji Gear Online Shop web stranice, 24 sata nakon slanja e-maila, ili tri dana (3) nakon datuma knjiženja bilo koje slovo. U dokazivanju usluge bilo koje obavijesti, to će biti dovoljno dokazati, u slučaju pisma, da je takvo pismo ispravno riješen, oznaиen i stavljen u postu i, u slučaju e-pošte da je takva e-pošta poslana na navedenu adresu e-pošte primatelja.
12. PRIJENOS PRAVA I OBVEZA
12,1 ugovor između vas i nas je obvezujući za vas i nas i na naše pripadnike i svoje nasljednike.
12,2 ne smijete prenositi, dodjeljivati, naplaćivati ili na drugi način zbrinuti ugovor, ili bilo koje od vaših prava ili obveza koje proizlaze iz njega, bez našeg prethodnog pisanog pristanka.
12,3 možemo prenijeti, dodijeliti, naplatiti, podugovor ili na drugi način zbrinuti ugovor, ili bilo koje od naših prava ili obveza koje proizlaze iz nje, u bilo kojem trenutku tijekom trajanja ugovora.
13. DOGAĐAJI IZVAN NAŠE KONTROLE
13,1 nećemo biti odgovorni za bilo kakvu neizvršenje ili kašnjenje u obavljanju bilo koje od naših obveza iz ugovora koji je uzrokovan događajima izvan naše razumne kontrole ("događaj" više sile ").
13,2. događaj više sile uključuje bilo koji akt, događaj, nedogađaj, propust ili nesreću izvan naše razumne kontrole i posebno uključuje (bez ograničenja) sljedeće: (A) štrajkove, blokade ili druge industrijske radnje. (b) građanski metež, pobuna, invazija, teroristički napad ili prijetnja terorističkom napadu, rat (bez obzira na to jesu li prijavljeni ili ne) ili prijetnja ili priprema za rat. (c) vatra, eksplozija, oluja, poplava, potres, subvencioniranje, epidemija ili druga prirodna katastrofa. (d) nemogućnost uporabe željeznica, pomorskog prometa, zrakoplova, motornih prijevoza ili drugih sredstava javnog ili privatnog prijevoza. (e) Nemogućnost korištenja javnih ili privatnih telekomunikacijskih mreža. (f) akte, Uredbe, zakonodavstvo, propise ili ograničenja bilo koje vlade.
13,3 naša izvedba u skladu s bilo kojim ugovorom smatra se suspendirana za razdoblje u kojem se događaj više sile nastavlja, a mi ćemo imati produljenje vremena za izvedbu tijekom trajanja tog razdoblja. Koristit ćemo naše razumne napore kako bismo događaj više sile doveli do blizine ili pronašli rješenje po kojem se naše obveze iz ugovora mogu obavljati unatoč događaju više sile.
14. ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI
14,1 ako ne uspijemo, u bilo kojem trenutku tijekom trajanja ugovora, inzistirati na strogoj obavljanju bilo koje od vaših obveza iz ugovora ili bilo kojeg od ovih uvjeta i uvjeta, ili ako ne uspijemo ostvariti nikakva prava ili pravna sredstva na koja imamo pravo pod kontrolom To ne predstavlja odricanje od takvih prava ili pravnih lijekova i ne oslobađa vas od usklađenosti s takvim obvezama.
14,2. odricanje od svih zadanih vrijednosti ne predstavlja odricanje od bilo koje naknadne obveze.
14,3 Nijedna od ovih uvjeta i uvjeta ne smije biti učinkovita osim ako se izričito ne navodi da je odricanje i dostavlja vam se u pisanom obliku u skladu s prethodnom klauzulom 11.
15. ODVOJIVOST
Ako bilo koji od ovih odredbi i uvjeta ili bilo koje odredbe ugovora odredi bilo koje nadležno tijelo da bude nevažeće, nezakonite ili neprovedive u bilo kojoj mjeri, takav pojam, uvjet ili odredba u toj će se mjeri odvojiti od preostalih uvjeta, uvjeta i odredbe koje će i dalje vrijediti u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenom zakonom.
16. CJELOKUPNI SPORAZUM
16,1. ove odredbe i uvjeti i svaki dokument izričito naveden u njima predstavlja cjelokupni sporazum između nas u odnosu na predmet bilo kojeg ugovora i zamjenjuje sve prethodne dogovore, razumijevanja ili dogovora između nas, bilo usmeno ili u Pisanje.
16,2 svatko od nas priznaje da se, pri ulasku u ugovor, nijedno od vas nije oslanjalo na bilo kakvo zastupanje, poduzeće ili obećanje koje je dao drugi ili se implicira od bilo čega što je rečeno ili pisano u pregovorima između nas prije takvog ugovora, osim navedenim uvjetima.
16,3 namjeravamo se osloniti na ove uvjete i uvjete i svaki dokument izričito naveden u njima u vezi s predmetom bilo kojeg ugovora. Dok prihvaćamo odgovornost za izjave i izjave koje su napravili naši propisno ovlašteni agenti, molimo vas da zatražite da se sve varijacije iz ovih uvjeta i uvjeta potvrde u pisanom obliku.
17. NAŠE PRAVO NA RAZLIKOVANJE OVIH UVJETA I UVJETA
17,1 imamo pravo revidirati i izmijeniti ove uvjete i uvjete s vremena na vrijeme kako bismo odražavali promjene tržišnih uvjeta koji utječu na naše poslovanje, promjene u tehnologiji, promjene u načinima plaćanja, promjene relevantnih zakona i regulatorne zahtjeve i promjene u mogućnostima našeg sustava.
17,2 Vi ćete podlijegati politikama i uvjetima koji su na snazi u vrijeme kada naručite boksačku opremu od nas, osim ako bilo kakva promjena tih politika ili ovih odredbi i uvjeta bude obvezna za zakonodavstvo ili državno tijelo (u kojem slučaju Ona će se primjenjivati na boksačku opremu ili naloge za boksačku cipelu koju ste prethodno postavili), ili ako vas obavijestimo o promjeni tih pravila ili ovim uvjetima i odredbama prije nego vam pošaljemo potvrdu otpreme (u kojem slučaju imamo pravo pretpostaviti da ste prihvaćali d izmjena uvjeta i uvjeta, osim ako nas ne obavijestite o suprotnosti u roku od sedam radnih dana od vašeg primitka od proizvoda za boksačku opremu).
18. ZAKON I NADLEŽNOST
Ugovori za kupovinu boksačke opreme proizvodi putem naše kutije za online trgovinu i bilo koji spor ili zahtjev koji proizlazi iz ili u vezi s njima ili njihovim predmetom ili formacijom (uključujući izvanugovorne sporove ili potraživanja) regulirani su Državni zakon Floride. Svaki spor ili zahtjev koji proizlazi iz ili u vezi s takvim ugovorima ili njihovo stvaranje (uključujući izvanugovorne sporove ili potraživanja) podliježe isključivoj nadležnosti sudova države Florida State, sad.

Zadnje ažuriranje: 1st Siječanj 2017

CIPELE ZA BOKS
NISKE TOP CIPELE ZA BOKS
VISOKE TOP CIPELE ZA BOKS
UNISEX CIPELE ZA BOKS
BOKS ACCESSOIRES
VIRTUOS BOKSAČKI TIM
KONTAKT CIPELE ZA BOKS
OPREMA ZA KUTIJE
FILMOVI ZA BOKS CIPELE
BOKSERSKE CIPELE TWITTER
BOKSAČKE CIPELE INSTAGRAM
BOKSERSKE CIPELE FACEBOOK
KOŽNE BOKSERSKE CIPELE